Locale Altele
Marti, 30 Aprilie 2024
Marti, 30 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concert de muzică religioasă ”Show the Love” la Satu Mare
Florin Răchitan  - Marti, 8 Mai 2018

Unul dintre cele mai apreciate ansambluri muzicale ale creștinilor evanghelici din țară, Sanctus Pro Deo din Sibiu, susține vineri, de la ora 19, un concert excepțional la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare, în cadrul unui turneu național.

În acest turneu, Sanctus Pro Deo cântă despre cât de puternică este dragostea lui Dumnezeu pentru noi. Dragostea este o forță, iar modelul suprem este chiar jertfa de la Golgota.

Repertoriul abordat cuprinde piese deja consacrate precum "Dacă dragoste avem", "Mă încred în Tine", "La Crucea Ta", dar și piese noi ale unor mari artiști internaționali precum Lauren Daigle sau For King and Country și compoziții sau aranjamente ale unor artiști români precum Lari Muntean, Oni Rodilă și Mark Oselski.

Fondat în anul 2004 la Sibiu, Sanctus Pro Deo este reprezentat astăzi de un ansamblu muzical format din peste 80 de coriști și instrumentiști, creștini evanghelici, din toata țara, dar și din afara ei. 

Însoțiți de soliști remarcabili, corul, band-ul și orchestra Sanctus Pro Deo abordează piese dintr-un repertoriu vast ce include muzică creștină contemporană, muzică de film, muzica clasică etc.




1187 vizite
Distribuie pe